The Plummer House

The Plummer House is named for a former Station Director, Parry Plummer, whose family lived at the Station while he supervised the research being done on the nearby rangeland and watersheds.

Built by the CCCs in the 1930's, this building has been renovated to bring its appearance to nearly as it was in earlier years. It is presently being used as a dormitory for those attending workshops at the Center.

There are beds for fourteen; on the main floor there are two rooms that accommodate four people each; on the second level there is an open area with sleeping arrangements for six.

There is also a kitchen, a shared bath, a sun room where you can enjoy a good book, and a living room with a fireplace.

The Plummer House has central heating via a large wood/coal burning furnace.